Bedrijven

Bij Ledder Hypotheek en Zekerheid in Landgraaf voorzien we MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk financieel advies. Met onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis ontzorgen wij u met betrekking tot alle financiële zaken.

Hypotheken voor Ondernemers

Als zelfstandig ondernemers of klein bedrijf worden er andere eisen aan u gesteld bij een hypotheekaanvraag.

Wij zijn op de hoogte van de regels, wetten en aanbieders en kunnen u optimaal begeleiden naar de keuze voor de juiste hypotheek. Voor hypotheekadvies en bemiddeling rekenen wij een vast bedrag.

Nadat u uw handtekening onder de hypotheekofferte heeft gezet stopt onze adviserende rol niet. We blijven u adviseren over mogelijkheden betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. U krijgt hierdoor maximaal rendement. Na twee jaar betaalt u een abonnementstarief voor nazorg.

IMG_20200208_1341599

Verzekeringen voor Ondernemers

Als ondernemer bent u druk met creëren van kansen voor uw bedrijf, maar hier komen natuurlijk ook risico’s bij kijken. Onze adviseurs brengen uw risico’s en behoeftes in kaart en adviseren u welke dekkingen nodig zijn en welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfsgebouwverzekering (voor eigenaars), of huurdersbelangverzekering (voor huurders);
  • Inhoud (handelsgoederen en inventarisverzekering);
  • Bedrijfsschadeverzekering;
  • Verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen;
  • Ongevallenverzekering;
  • Verschillende transportverzekeringen;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Wij komen één keer per jaar op bezoek bij uw bedrijf, om uw zakelijke ontwikkelingen door te nemen en te bespreken of we verbeteringen of besparingen kunnen realiseren. U sluit bij ons een serviceabonnement af voor uw bedrijfsverzekeringen, welke één keer per twee jaar wordt geïndexeerd op basis van de CBS-index voor levensonderhoud (inflatie). Een serviceabonnement is een jaarcontract en na één jaar dagelijks opzegbaar.

pexels-photo-2376190

Contactgegevens

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Waar kunt u ons vinden

Don Boscolaan 48, 6374 TE Landgraaf.