Onze werkwijze

Of u een particulier of ondernemer bent, bij Ledder Hypotheek & Zekerheid in Landgraaf krijgt u altijd persoonlijk financieel advies op maat.

Als u een samenwerking met ons aangaat voor uw verzekeringen of hypotheek, kunt u ervan uitgaan dat u een volledig pakket krijgt met:

Adviseren

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we uw persoonlijke of bedrijfssituatie in kaart brengen. We bespreken uw behoeftes, de ontwikkelingen op de hypotheek- en verzekeringsmarkt en onze werkwijze. We geven u dan onafhankelijk hypotheek- of verzekeringsadvies in begrijpelijke taal.

Ontzorgen

Als tussenpersoon zorgen wij voor al het papierwerk en beheren wij uw verzekeringen en hypotheek. Wilt u iets vragen, iets wijzigen of een claim indienen? Één telefoontje is voldoende – en wij gaan direct aan de slag. Wij weten wat de volgende stappen zijn en kunnen daardoor net dat stapje harder lopen.

Verbeteren

Als deel van uw service-abonnement kijken wij op jaarlijkse basis welke verbeteringen of besparingen we kunnen realiseren voor uw verzekering of hypotheek. Bij ondernemers bespreken we ook uw zakelijke ontwikkelingen, zodat we eventuele wijzigingen in uw verzekeringspakket door kunnen voeren.

Dienstverleningsdocumenten

Bekijk onze dienstverleningsdocumenten waarin staat wat wij voor u kunnen betekenen en hoeveel het kost.

Contactgegevens

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Waar kunt u ons vinden

Don Boscolaan 48, 6374 TE Landgraaf.